Wat is een Suprise Football Shirt surprise box?

Met een Surprise Football Shirt surprise box verras je jezelf of iemand anders met een officieel wedstrijdshirt van clubs over de hele wereld. In de box vind je ook leuke feitjes over het betreffende shirt.

Zijn de shirts in de surprise box van Surprise Football Shirt officieel?

Ja, wij garanderen dat alle shirts in onze Surprise Football Shirt surprise boxen officiële wedstrijdshirts zijn.

Kan ik bepaalde clubs of landen uitsluiten?

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben geen shirts van Nederlandse clubs in onze collectie. Als je bepaalde clubs of landen wilt uitsluiten, laat het ons dan weten in de opmerkingen tijdens het bestelproces.

Ik kan mijn maat niet selecteren, wat nu?

Bij ons kun je kiezen uit alle volwassenmaten van S tot XXL en kindermaten van 140 tot 170. Mocht je een afwijkende maat nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag verder!

Wat is de levertijd van een Surprise Football Shirt surprise box?

De levertijd van een surprise box is één tot drie werkdagen. Wij streven ernaar om bestellingen die vóór 17:00 uur besteld zijn de volgende dag te leveren. Wij zijn hierin echter afhankelijk van de bezorgdiensten.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een Surprise Football Shirt surprise box in Nederland bedragen €4,95.

Kan ik meerdere Surprise Football Shirt surprise boxen in één keer bestellen?

Ja, je kunt meerdere surprise boxen in één keer bestellen. Elk shirt wordt in een aparte box geleverd. Op deze manier kun je de Surprise Football Shirts ook als groep bestellen.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Tijdens het bestelproces kun je bij ons afrekenen met iDeal, PayPal en creditcard.

Kan ik een Surprise Football Shirt retourneren?

Ja, als er iets mis is met het door jou ontvangen Surprise Football Shirt, kun je het binnen 14 dagen retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Hoe kan ik een Surprise Football Shirt retourneren?

Als je wilt retourneren of een vraag hebt over het retourneren, neem dan contact met ons op via het contactformulier of WhatsApp.